HAMA WiFi Power strip 4-way Overload Protection

I lager
SKU
00176574
418,00 kr
Delbetalning från 447,00 kr / månad

Beräknad leveranstid: 1-3 Arbetsdagar

HAMA WiFi-grenuttag 4-vägs, individuellt omkopplingsbart, överbelastningsskydd och även 4 USB-laddningsportar

  • Vårt WLAN-uttag fungerar utan någon gateway (hubb)
  • Fungerar med Amazon Alexa, Google Assistant, iOS och Android
  • Överbelastningsskydd
  • 4 USB-laddningsportar
  • Hama Smart Home-appen

Det smarta grenuttaget är den perfekta utrustningen för en hemmabio eftersom du senare kan göra din hemunderhållningsutrustning WLAN-kompatibel och därmed bekvämt styra den på ett ställe separat eller tillsammans via en app. Surfplattor och mobiltelefoner kan också använda USB-portarna.

Vårt WLAN-grenuttag fungerar utan någon gateway (hub): du behöver ingen extra enhet och du sparar på extra kostnader eftersom uttaget upprättar en direkt WiFi-anslutning till routern.

Rätt styrning för varje enhet: varje enskilt uttag på det smarta grenuttaget kan styras individuellt och programmeras via appen.

Intelligent grenuttag med en USB-uppgradering: ladda smartphones, surfplattor och andra enheter direkt eller förse USB-enheter som Amazon Fire TV med ström i USB-portarna.

Steg för steg till Smart Home: med Hama Smart Home-appen kan du utöka och nätverka ditt smarta hem med valfritt antal Hama Smart Home-produkter. Oavsett om det är från soffan eller solstolen: med Hama Smart Home-appen kan du styra ditt WiFi-grenuttag var som helst och du har kontroll över alla enheter som är anslutna till det hela tiden.

Hög kompatibilitet: fungerar med Amazon Alexa, Google Assistant, iOS och Android. Kan även kopplas till alla Alex och Google Assistant-kompatibla smarta hemprodukter från andra tillverkare.

Oavsett om det är Amazon Alexa eller Google Assistant: styr enkelt enheterna som är anslutna till Smart Home-uttagen via talade kommandon.

Idealisk för hemunderhållningsutrustning: t.ex. slå på TV:n och Amazon Fire TV-enheten tillsammans, men lämna Blu-Ray-spelaren och spelkonsolen avstängda. Det betyder att du kan spara energi med riktad kontroll av elektriska förbrukare, inklusive - med fördel - när du är ute och reser, om du har glömt att stänga av enheter. Det beror på att du alltid hålls uppdaterad om utrustningens aktuella status via appen eller pushnotisen.

Överbelastningsskydd: om enheter ansluts vars totala ström överstiger 10 A, stängs det smarta grenuttaget automatiskt av för att skydda dina enheter.

4 USB-laddningsportar: vardera 5 V / 2,1 A / 10,5 W, max. USB-ström 4,2 A, USB-block omkopplingsbar.

Grenuttaget har måtten 35 x 7 x 4.3 cm och en 1.7 m lång kabel..

Mer information
BrandHAMA
Write Your Own Review
Du recenserar:HAMA WiFi Power strip 4-way Overload Protection
Ditt betyg
Back to Top