ISMARTGATE Garage Opener Mini

I lager
SKU
iSG-02WEU402
699,00 kr
Delbetalning från 87,00 kr / månad

ismartegate Garageöppnare Mini fungerar med Google Assistant, Amazon Alexa samt IFTTT och blir en del av ditt smarta hem.

  • Fungerar med Google Assistant, Amazon Alexa och IFTTT
  • Automatisk öppning och stängning
  • Röstkontroll
  • Fjärrvarningar och kontroll
  • Garage och grindar

Din garageport öppnas och stängs automatiskt när du närmar dig eller lämnar hemmet. Ställ in ett område för att utlösa öppnings- och stängningskommandona och voila! Ditt garage har nu blivit en del av ditt smarta hem!

Ismartgate Mini är kompatibel med Google Home, Amazon Alexa och iFTTT. Integrera ditt garage med ditt smarta hem och be Alexa eller Google-assistenten att öppna eller stänga garageporten. Kontrollera statusen för din dörr eller port när som helst genom att anropa Alexa eller Google var ifrån som helst.

Har du någonsin undrat om du lämnade din garageport öppen? Med ismartgate, behöver du inte undra mer! Systemet skickar en varning när dörren är öppen, stängd eller lämnas öppen i mer än 10 minuter. Om du missade varningarna kan du snabbt kontrollera statusen på ismartgate access-appen eller din huvudapp för smarta hem och reagera genom att fjärrstyra dörren när som helst och var som helst.

Ismartgate Mini är kompatibel med både garageportar och grindar. Systemet kan användas i kombination med våra tre övervakningssensorer för alla typer av dörrar: trådlös tilt, trådlös magnetisk och trådbunden magnetisk.

Tekniska specifikationer
Wi-Fi: 2,4Ghz (802.11 b/g/n)
Reläutgångar: 1, för att styra en garageport eller port
Torra kontaktingångar: 1, för att ansluta en trådbunden sensor
Högtalare: Ingen högtalare (tillgänglig på PRO)
Ljus: Inget LED-ljus (tillgängligt på PRO)
USB: Typ A
System: 64Mbit PSRAM, 16MB SPI Flash
Universal strömförsörjning: 110-240V AC (50-60 hz) till 5V1A DC
Mottagare: 2401 Mhz

Mer information
BrandISMARTGATE
Write Your Own Review
Du recenserar:ISMARTGATE Garage Opener Mini
Ditt betyg
Back to Top