JAYS Speaker s-Go Three Ture Wireless White

I lager
SKU
T00526
712,00 kr
Delbetalning från 88,00 kr / månad

Beräknad leveranstid: 1-3 Arbetsdagar

JAYS Högtalare s-Go Three True Wireless. 10 timmars speltid, kraftfullt 360-graders ljud och modern svensk design.

  • Kraftfullt 360-graders ljud
  • 10 timmars speltid
  • Inbyggd mikrofon

Vem säger att bra trådlösa högtalare måste se fula ut? s-Go Three är stil möter substans. Med sin cylindriska design kan du njuta av 360-graders ljud som sprider sig jämnt och fyller alla rum med djupt, konsekvent ljud i alla riktningar.

Under dess minimala design och mjuka textilhölje ligger ett 2-vägs högtalarsystem som styrs av en integrerad klass D-förstärkare, som levererar JAYS signaturbalanserade och fylliga ljud. Levereras med en reseväska för enkel transport.

Oavsett om det handlar om att spela upp din favoritartists nya album på repeat eller att lyssna på den fascinerande podcasten som du älskar, så handlar s-Go Three om att njuta av vad du vill. Med 10 timmars speltid och ett ljud som låter större än vad storleken skulle indikera, är den ett bra tillägg vid de tillfällen då du vill ta din musik till nästa nivå och telefonens högtalare inte orkar med.

Styr enkelt volymen eller ta handsfree-samtal med dess inbyggda mikrofon och intuitiva, integrerade kontroller.

Rent, enkelt och funktionellt - s-Go-seriens diskreta estetik är en hyllning till skandinavisk designfilosofi och vårt svenska arv. Dess strömlinjeformade former är inspirerade av moderna trender. Designade med både funktion och form i åtanke, är högtalarna gjorda för enkelhet och njutning, samtidigt som de förblir exceptionellt tilltalande för ögonen.

Utan tvekan är s-Go-serien högtalare som livar upp alla tillfällen och fyller alla rum.

I kartongen medföljer skyddande väska, laddningskabel och bruksanvisning.

Mer information
BrandJays
Write Your Own Review
Du recenserar:JAYS Speaker s-Go Three Ture Wireless White
Ditt betyg
Back to Top