Apple Mac mini 8GB/512GB, M1, 2020

I lager
SKU
macmini512
10 590,00 kr
Delbetalning från 3 559,00 kr / månad

Beräknad leveranstid: 1-2 Arbetsdagar

Låt inte storleken lura dig - Mac mini M1 2020 med Apple M1-processor är att räkna med. De fantastiska anslutningsmöjligheterna gör att du kan ansluta en 6K-skärm eller överföra data med blixtsnabb hastighet via USB 4.0 / Thunderbolt. Mac mini M1 2020 klarar allt.

Apple M1 System-On-Chip
Mac mini levereras med Apples specialdesignade Apple M1 System-On-Chip med åttakärnig CPU och GPU, som är byggt på en revolutionerande 5nm-process som gjort det möjligt att infoga 16 miljarder transistorer för otrolig prestanda och effektivitet. Det har ven Neural Engine och en enhetlig minnesarkitektur så att en enda pool av cacheminne kan nås via chipet direkt. Gör dig redo för snabb bild- / videobearbetning, rendering och en uppslukande spelupplevelse.

Thunderbolt / USB 4.0
Mac mini har två vändbara Thunderbolt-portar med upp till 40 Gbps överföringshastighet vilka fungerar som en multifunktionell kanal mellan Mac mini och externa enheter. Portarna stödjer DisplayPort-videoutgång för att köra en extern 6K-skärm vid 60 Hz eller två externa 4K DCI-skärmar vid 60 Hz.

SSD-lagring
Mac mini är utrustad med supersnabb 512GB SSD-lagring som ger blixtsnabba start- och laddningstider.

HDMI
HDMI-utgången på grafikkortet kan anslutas till en HD-TV eller projektor för att visa foton och videor i upp till 4K UHD-upplösning på stor skärm

macOS Big Sur
Nästa generations macOS Big Sur gör användningen av din Mac mini mer intuitiv, samtidigt som du kan ta kontroll över dess fulla potential, med många små förbättringar jämfört med den tidigare versionen. Safari, Notes och Apple Music med Apple TV har alla blivit mer användbara för både nytta och nöje.

- 512 GB SSD-lagring
- 8 GB RAM minne
- 2x USB 4 / Thunderbolt-port (med DisplayPort-stöd)
- 2x USB-A-portar
- 1x HDMI 2.0-port
- Gigabit Ethernet-port, supersnabb WiFi-ax, Bluetooth 5
- Inbyggd högtalare
- 3,5 mm miniuttag

 

Mer information
BrandApple
Write Your Own Review
Du recenserar:Apple Mac mini 8GB/512GB, M1, 2020
Ditt betyg
Back to Top