MOTOROLA Baby Monitor VM65X Connect

I lager
SKU
505537471087
3 554,00 kr
Delbetalning från 193,00 kr / månad

Beräknad leveranstid: 2-5 Arbetsdagar

Motorola VM65X CONNECT 5.0" Full HD Wi-Fi Video Babymonitor med spjälsängs-fäste. Se och hör din bebis varifrån som helst.

  • Tvåvägssamtal
  • Övervakning av rumstemperatur
  • Säker och privat anslutning
  • 5" diagonal färgskärm med stödstativ
  • Över spjälsängs-fäste

Övervaka det som är viktigast och håll kontakten med din lilla var som helst ifrån med VM65X CONNECT. Spjälsängsfästet ger dig en överblick över ditt barn. Övervaka när du är hemma på 5"-föräldraenheten, eller streama live i Full HD, med Motorola Nursery-appen när du är borta. Övervaka hela rummet med digital panorering och lutning och få en närbild med den digitala zoomen. Övervaka rumstemperaturen för att säkerställa att barnrummet är bekvämt för ditt barn. Tala med och hör ditt barn med tvåvägssamtal och lugna dem till att somna med en vaggvisa, lugnande ljud, ljudbok eller personlig inspelning. När ditt barn inte är i sin spjälsäng, ta helt enkelt loss kameran för att använda den någon annanstans i ditt hem.

Kräver installation av Motorola Nursery-appen. Ladda ner eller uppdatera Motorola Nursery-appen från din mobila enhets appbutik.
Kräver även trådlös anslutning till internet och en kompatibel visningsenhet som kan visa 1080p.

Med föräldra- och babyenheter inomhus är den typiska räckvidden upp till 50 m.

Motorola Nursery kommer att lagra de 10 senaste händelserna (inklusive ett 30 sekunders videoklipp) under en 24-timmarsperiod. Motorola Nursery App1 ger alla dina babyövervakningsbehov och mer från din telefons bekvämlighet. Visa i Full HD 1080p på kompatibla smartphones och surfplattor. Spela vaggvisor, lugnande ljud och personliga ljudinspelningar för bebisen eller ta stillbilder eller videoinspelningar.
 
Paketet innehåller
Babymonitor kamera
Föräldraenhet
2 strömadaptrar
Över spjälsängs-fäste
Snabbstartsguide

Mer information
BrandMotorola
Write Your Own Review
Du recenserar:MOTOROLA Baby Monitor VM65X Connect
Ditt betyg
Back to Top