PLAYBRUSH Tandborste Blå

I lager
SKU
PLAYBB-PACK
559,00 kr
Delbetalning från 215,00 kr / månad

Beräknad leveranstid: 1-3 Arbetsdagar

PLAYBRUSH Tandborste

  • Bättre tandhälsa
  • Roligare tandborstning
  • För barn från 3 år
  • 2x längre borstning
  • Regelbunden (2x dagligen) borstning
  • Passar nästan alla tandborstar

Playbrush gör tandborstningen interaktiv. Playbrush översätter varje tandborstningsrörelse och kommunicerar den med en spel-app, så att barnen aktivt kontrollerar ett spel när de borstar tänderna. Under varje 2-minuters äventyr uppmuntrar spel-appen barnen att borsta i rätt hastighet, och jämt runt om  i munnen. Resultatet? En unik, rolig och effektiv tandborstning.

Fördjupa dig i Playbrushs färgstarka värld via Playbrush-appen. Den är gratis och kan laddas ner till Android, iOS och Kindle. I appen hittar du spelen (3-14 år), borstnings-coachen samt statistik och inställningar. Några av spelen och funktionerna är bara tillgängliga för abonnemangskunder.

Playbrush kommer med två spännande gratis spel:
Utoothia
Upptäck din inre hjälte och avvärj de attackerande tandmonstrerna! Din resa tar dig genom olika världar av Utoothia och låter dig låsa upp fantastiska medaljer.
Utoothia Paint
Obs! Speciellt för våra yngre borstmästare. Släpp din kreativitet och vrid din tandborste i en pensel! En färgstark konstnärspalett och en mängd olika färgbilder ger dig möjlighet att föra Utoothias världar till li

Mer information
BrandPLAYBRUSH
Write Your Own Review
Du recenserar:PLAYBRUSH Tandborste Blå
Ditt betyg
Back to Top