Remington Rakapparat R4000 R4 Style

I lager
SKU
41208560100
727,00 kr
Delbetalning från 90,00 kr / månad

Beräknad leveranstid: 2-4 Arbetsdagar

R4000 Style Series R4
Letar du efter en rakapparat som ger dig maximal närhet och fullständig komfort mot huden? Style Series R4 är ditt svar på ett jämnt och rent resultat. 

Dubbla skärhuvuden gör att du får maximal täckning när du rakar. Antimikrobiell beläggning är utformat för att ge huden ett extra skydd för en renare och skonsammare rakning. 

Med flexibla skär och en förbättrad TPE Pivoting Neck, kan du njuta av ultimat komfort medan du rakar över varje kontur. Style Series R4 har även en ergonomisk design för att ge bäst passform för din hand. Om du föredrar kortstubb, så är 3-dagarsstubben Styler din nya go-to och den förbättrade Pop-Up Trimmer hjälper dig definiera, trimma och stila till ditt skägg till önskat resultat. 

Style Series R4 är designad för att låta dig skapa en mängd olika stilar! Style Series R4 är sladdlös för komplett styling frihet. Med en 45 minuters körtid har du gott om tid för att få till den perfekta rakningen och du kan även använda 3-stegs LED-indikatorn för att hålla koll på batteriet. Om du behöver extra batteriförhöjning eller om du har märkt att du har missat några hår kan du använda snabbladdningsfunktionen. 

Style Series R4 är 100% Vattentät så du kan ta din rakningsrutin in i duschen för en snabbare och lättare vardag. Du kan skölja din rakapparat mellan användningar och använda den praktiska rengöringsborsten för att hålla den i topp skick.

- Skärhuvuden med dubbla spår
- Antimikrobiell beläggning för minskad risk för hudirritation
- Flexibla skär och svängbart huvud som anpassar sig efter ansiktets konturer
- Förbättrad pop-up trimmer
- Ergonomiskt grepp
- Sladdlös
- 4 h laddningstid
- 45 min användningstid
- 3-stegs LED indikator
- Styler för 3 dagars skäggstubb
- 100% Vattentät
- Rengöringsborste
- 2 års garanti + 1år vid registrering

Mer information
BrandRemington
Write Your Own Review
Du recenserar:Remington Rakapparat R4000 R4 Style
Ditt betyg
Back to Top